Desi Cristian Sapunaru trebuia sa semneze, miercuri, un contract cu gruparea spaniola Elche, presa din Peninsula Iberica afirma ca fundasul a fost nevoit sa renunte la aceasta intelegere din cauza sotiei sale.

"Sotia lui Sapunaru a spus «nu». Acesta este motivul care l-a impiedicat pe roman sa devina, ieri, noul jucator al lui Elche. Operatiunea era practic realizata. Fundasul venise din Romania cu masina, impreuna cu sotia sa, careia ii este frica de deplasarile cu avionul. Inclusiv cei de la club se gandeau ca jucatorul se va alatura echipei, in San Pedro del Pinatar. Insa marti noaptea nu s-a realizat complet intelegerea si jucatorul a decis sa se intoarca in tara sa, sustinand ca sotia sa nu vrea sa ramana in Spania, din motive personale", scrie cotidianul spaniol Information, citat de prosport.ro.

Aceeasi sursa precizeaza ca Sapunaru ar fi solicitat cateva zile pentru a incerca sa isi convinga sotia.

"Fotbalistul va ramane doua zile in Barcelona, inainte de a pleca in Romania, si in aceasta perioada va incerca sa o convinga pe sotia sa, avand in vedere faptul ca optiunea Elche il atrage si ca vrea sa ramana in campionatul spaniol. Reprezentantul jucatorului a vorbit despre o perioada de reflectie si a subliniat ca nu exista varianta altui club", noteaza jurnalul spaniol.

Miercuri, fundasul Cristian Sapunaru trebuia sa semneze un contract pe trei sezoane cu formatia de prima liga Elche.

Romanul a evoluat sezonul trecut tot in Primera Division, la Real Zaragoza, club al carui tricou l-a imbracat de 29 de ori si pentru care a marcat doua goluri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.