Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a castigat, duminica, Marele Premiu al Germaniei, a noua etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de finlandezul Kimi Raikkonen si de francezul Sebastian Grosjean, ambii de la Lotus-Renault.

Spaniolul Fernando Alonso (Ferrari) a terminat pe patru, in timp ce britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), plecat din pole-position, a trecut linia de sosire al cincilea, inaintea conationalului sau Jenson Button (McLaren-Mercedes), care a fost al saselea.

Pe locurile 7-10 s-au clasat australianul Mark Webber (Red Bull), mexicanul Sergio Perez (McLaren-Mercedes), germani Nico Rosberg (Mercedes) si Nico Hulkenberg (Sauber), scrie mediafax.

Urmatoarea etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, Marele Premiu al Ungariei, va avea loc in 28 iulie, pe circuitul Hungaroring.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.