Fostul international Gheorghe Popescu a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, ca va candida la alegerile urmatoare pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal (FRF).

"M-am hotarat, voi candida pentru alegerile viitoare ale FRF. Am venit cu o parte din echipa care ma va insoti. Alaturi de noi ar fi trebuit sa fie si Cristi Chivu. El se va alatura dupa ce isi va incheia cariera. Gica (n.r. - Gheorghe Hagi) si Bogdan (n.r. - Bogdan Stelea) se vor ocupa de departamentul tehnic al FRF, insa nu vor avea prerogative legate de echipa nationala, pentru a nu exista confuzii. Ilie (n.r. - Ilie Dumitrescu) va fi alaturi de mine pe partea administrativa. Departamentul de care se vor ocupa Gica si Bogdan se va ocupa de organizarea unor centre regionale. Daca nu vom reusi sa facem performanta vom ridica mana si vom pleca acasa", a spus Popescu, potrivit mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.