Dupa ce a criticat in mai multe randuri gazonul de pe Arena Nationala, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a fost anuntat, marti, ca nu are voie sa intre incinta stadionului pentru a verifica starea suprafetei de joc inainte de Supercupa Romaniei.

Intrebat cum se prezinta gazonul, seful FRF a declarat pentru Digi Sport ca firma care se ocupa de paza stadionului nu l-a lasat sa verifice.

"Nu stiu cum se prezinta pentru ca nu am fost lasat sa-l vad de cei de la paza. Pana la urma oamenii aceia au indeplinit un ordin, nu ma pot supara pe ei. Nici pe Primarul Sorin Oprescu nu sunt suparat pentru ca stadionul a fost dat in administrare unei firme si cei de acolo decid cine intra si cine nu", a declarat Sandu.

Oficialul afirma ca nu se astepta sa aiba parte de o asemenea intamplare.

"E clar ca nu ma asteptam sa se intample asa ceva. Cand am refacut gazonul noi, Federatia, alaturi de Steaua si de Dinamo, am platit 160.000 de euro, puteam sa intru fara probleme. Acum, ca nu am mai dat noi banii, nu se mai poate! Asta e! Ma bucur totusi ca la exterior s-au luat masuri dupa ce am tras un semnal de alarma spunand ca sunt ciulini de un metru crescuti pe langa stadion!", a mai adaugat seful FRF.

Mircea Sandu considera ca un meci precum cei din Supercupa Romaniei ar trebui sa aiba un gazon la inaltimea asteptarilor si afirma ca nu va fi prezent la partida in semn de protest fata de acest incident.

"Sunt ingrijorat! E un meci care ne costa pe noi, Federatia, foarte multi bani, cam 100.000 de euro, si ar fi pacat ca un asemenea eveniment sa nu aiba un gazon la inaltimea asteptarilor! Nu cred ca vin la meci.Vreau sa protestez astfel pentru ceea ce mi s-a intamplat astazi. E inadmisibil!", a concluzionat presedintele FRF.

Supercupa Romaniei dintre Steaua Bucuresti si Petrolul Ploiesti se va juca pe 10 iulie, de la ora 20:45, pe Arena Nationala din Bucuresti


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.