Un barbat a fost accidentat mortal, sambata dupa-amiaza, in timp ce asista la Autoworld Transilvania Rally din judetul Cluj, de o masina care participa la competitia sportiva.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Daniel Graur, a declarat pentru MEDIAFAX ca un barbat care asista la Autoworld Transilvania Rally organizat in localitatea clujeana Agarbiciu a murit dupa ce a fost lovit de un autoturism care participa la competitie.

Ofiterul de presa al Autoworld Transilvania Rally, Irina Mancas, a declarat, sambata, corespondentului MEDIAFAX ca barbatul a fost lovit de autoturismul condus de pilotul Florin Tincescu, dupa ce masina a derapat si a iesit de pe drum.

Conform sursei citate, barbatul care a fost lovit de masina se afla intr-o zona interzisa publicului.

Comisarii sportivi de la Transilvania Rally au decis anularea superspecialei din cadrul competitiei, ultima proba, in urma accidentului. De asemenea, festivitatea de premiere a fost anulata, in semn de respect pentru familia victimei.

"Echipa Napoca Rally Academy este alaturi de colegii Florinel Tincescu si Iulian Nicolaescu, care au iesit in decor in penultima proba din Transilvania Rally, in urma careia un spectator a decedat. In acest moment, rezultatul sportiv trece pe planul secund, iar suportul pentru colegii nostri este maxim. Transmitem condoleante familiei victimei", a declarat dupa accidentul de la Transilvania Rally Marco Tempestini, liderul echipei din care fac parte Florin Tincescu si Iulian Nicolaescu.

Tot sambata, la Autoworld Transilvania Rally, a mai avut loc un accident, pilotul si copilotul unui echipaj din Ungaria fiind transportati la spital, dupa ce autoturismul in care se aflau a iesit in decor. Accidentul a avut loc in cadrul unei probe PS 4 desfasurata in zona Tarnita, judetul Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.