Pilotul si copilotul unui echipaj din Ungaria care participa, sambata, la Autoworld Transilvania Rally au fost implicati intr-un accident in timpul unei probe in zona Tarnita, judetul Cluj, si au fost transportati la spital, fiind in afara oricarui pericol.

Ofiterul de presa al Autoworld Transilvania Rally, Irina Mancas, a declarat, sambata, pentru MEDIAFAX, ca echipajul 324, format din pilotul Kohazi Karoly si copilotul Soos Istvan, apartinand clubului Maxx Racing din Ungaria, a fost implicat intr-un accident in cadrul unei probe PS 4 desfasurata in zona Tarnita, judetul Cluj, masina lor iesind in decor.

"Pilotul a suferit un traumatism cranio-cerebral usor, cu pierdere de memorie, dar si-a revenit imediat. Si copilotul a fost ranit usor. Ambii au fost transportati la Unitatea de Primiri Urgente Cluj-Napoca si se afla in afara oricarui pericol", a spus Mancas.

Potrivit acesteia, proba a fost intrerupta in urma accidentului, dar continua in regim de etapa pana la startul probei urmatoare.

Echipajul ungar conducea un autoturism BMW T3.

La Autoworld Transilvania Rally participa 57 de echipaje.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.