Fotbalistul Gabriel Tamas a venit, vineri dupa-amiaza, la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1, pentru a fi audiat in dosarul in care, potrivit unor surse judiciare, este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea linistii publice si distrugere.

Internationalul roman, jucator al echipei engleze West Bromwich Albion, a venit la Parchet in jurul orei 14.00, insotit de un avocat, si nu a facut declaratii.

Potrivit MEDIAFAX, in 31 mai, Tamas a primit interdictie de a parasi tara timp de 30 de zile, in urma incidentelor pentru care a fost dus la audieri, in aceeasi zi, de politistii Sectiei 1.

Interdictia a fost dispusa de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1.

Fotbalistul a fost dus la audieri in 31 mai dupa ce ar fi spart un geam de la un bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, acesta fiind incatusat, intrucat era agitat, potrivit unor surse din Politie.

Sursele citate au precizat ca o persoana a sunat la 112 si a anuntat ca un barbat care a spart un geam se afla in fata unui bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara.

La fata locului a ajuns un echipaj al Sectiei 1 Politie, care l-a gasit pe fotbalistul Gabriel Tamas foarte agitat si confuz. Acesta a fost imobilizat, incatusat, urcat in masina si dus la sectia de Politie, pentru a fi audiat.

Sursele citate au precizat ca Tamas le-a spus politistilor ca nu stie cum a ajuns in fata blocului respectiv.

O inregistrare a camerelor de supraveghere arata cum internationalul Gabriel Tamas a lovit usa de la intrare intr-un bloc cu picioarele pana cand a rupt-o, apoi a patruns in cladire si a urcat cu greu la etajul I.

In imagini apar alte doua persoane, probabil femeia de serviciu a blocului si un locatar, care refuza sa-i deschida usa de la intrarea in scara.

Enervat, Tamas a lovit cu piciorul pana cand o parte din usa de tip termopan s-a desprins si fotbalistul a patruns in scara blocului prin spartura creata.

Gabriel Tamas a fost surprins apoi de camere urcand cu dificultate pana la etajul I al imobilului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.