Atacantul Joel Thomas a declarat marti ca este fericit ca a semnat un contract cu Dinamo, echipa alturi de care spera sa aiba un sezon bun, scrie MEDIAFAX.

"Totul e in regula la vizita medicala. Am semnat contractul, sunt fericit si sper sa am un sezon foarte bun cu Dinamo. Acum urmeaza o perioada de pregatire in care incercam sa acumulam cat mai mult pentru a fi in forma in noul sezon. Nu mi-am propus sa marchez un numar de goluri. Eu inscriu, dar dau si pase de gol, asa ca din punctul meu de vedere voi incerca sa joc cat mai bine si sa am un sezon cat mai bun.

Nu stabilesc eu obiectivul echipei, acum vom incepe o perioada de pregatire, eu sunt doar un jucator si voi da totul alaturi de ceilalti jucatori din lot. Stiu cativa jucatori de la Dinamo", a declarat Thomas.

Jucatorii dinamovisti au efectuat marti dimineata vizita medicala la Institutul National de Medicina Sportiva.

Alaturi de Thomas, au mai efectuat vizita medicala mijlocasul Andrei Vastag, care a jucat anul trecut la Viitorul Constanta, si mijlocasul Sorin Stratila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.