Avocatul Ligii Profesioniste de Fotbal, Catalin Ciubota, sustine ca trimiterea in judecata a celor doi sefi ai fotbalului romanesc, Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, nu este o surpriza.

"Nu e nicio surpriza pentru noi faptul ca cei doi au fost trimisi in judecata. Sechestrul era pus de dinainte, pe cei 3,5 milioane de euro, suma evaluata de ANAF. Instanta va pronunta o hotarare. Cel mai probabil, va fi o solutie de achitare, abuzul este in alta parte, la Adrian Mititelu", a declarat Ciubota, potrivit prosport.ro.

Avocatul LPF a mai precizat ca cei doi oficiali nu pot fi suspendati pana cand nu se da un verdict definitiv.

"Nimeni nu poate fi suspendat pana nu se da o solutie irevocabila din partea Instantei. Acest caz nu se aseamana deloc cu cel al lui Florin Prunea", a mai adaugat Catalin Ciubota.

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, si cel al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova, informeaza DNA.

Citeste si: Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, trimisi in judecata


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.