Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul 1 mondial si recent castigatoare a turnelului de la Roland Garros, traieste o poveste de dragoste cu francezul Patrick Mouratoglou, antrenorul ei din 2012.
Serena Williams, in varsta de 31 de ani, a decis in iunie 2012 sa-l angajeze pe Mouratoglou, dupa ce a fost eliminata in primul tur la Roland Garros. Insa, de la finalul anului trecut au aparut zvonuri privind o relatie intre cei doi, dupa ce au fost vazuti impreuna intr-o vacanta in Brazilia. In aceasta luna, Patrick a confirmat relatia, dupa ce a postat pe Twitter mai multe fotografii in care el si Serena apar plimbandu-se prin Paris.

Francezul Patrick Mouratoglou, in varsta de 43 de ani, a antrenat mai muti jucatori din circuit, cum ar fi Marcos Baghdatis, Julia Vakulenko, Anastasia Pavlyuchenkova, Aravane Rezaï, Jérémy Chardy, Laura Robson, Yanina Wickmayer sau Grigor Dimitrov, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.