Noul antrenor al formatiei Dinamo Bucuresti, Gheorghe Multescu, a declarat ca nu isi doreste ca Steaua sa fie retrogradata in urma dosarului "Valiza".

"Asteptam sa se rezolve favorabil cazul Stelei. Trebuie sa-ti respecti adversarul ca sa fii mai puternic decat el si sa-l invingi. Vom putea sa invingem daca ne vom face o echipa buna, depinde numai de noi. As vrea ca Steaua sa ramana in Divizia A. Atunci te simti implinit ca echipa, cand castigi impotriva unor adversari puternici", a declarat Multescu, potrivit mediafax.ro.

Tehnicianul a vorbit si despre posibilitatea ca Marius Alexe si Cosmin Matei sa fie transferati la Kuban Krasnodar, noua echipa a lui Dorinel Munteanu.

"Daca vin cu bani multi, se discuta. Am discutat si cu Negoita si Anghelache, daca oferta e atractiva, se discuta. Alexe este un jucator foarte bun, de care echipa are nevoie, dar nu e nimeni de neinlocuit. Daca e o oferta financiara foarte buna si el doreste, nu-l poate tine nimeni cu sila", a mai adaugat Gheorghe Multescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.