Atacantul formatiei Dinamo Bucuresti, Marius Alexe, a afirmat ca are nevoie de schimbare si spera ca in urmatoarele zile sa plece de la clubul din Stefan cel Mare.

"Este clar ca a fost cel mai bun sezon al meu ca numar de goluri marcate si din punct de vedere al constantei. Am marcat 15 goluri in campionat, doua in Cupa, contra echipelor bune. Este imbucurator pentru mine si asta ma face sa ma gandesc la mai mult. Sunt multe campionate care imi plac, insa in Anglia si in Italia ma vad cel mai bine", a declarat Alexe, pentru Digi Sport.

Jucatorul exclude un transfer la o alta echipa din Liga 1 si afirma ca isi doreste sa joace intr-un campionat puternic.

"M-am gandit mult ca ar fi momentul sa fac acest pas, pentru ca nu mai sunt un jucator tanar, asta-i clar, si cred ca in momentul de fata sunt pregatit. Am jucat deja 5 sezoane la Dinamo, am inca 9 la echipele de juniori si la echipa a 2-a si cred ca si eu am nevoie de o schimbare. Sper sa fiu inteles de toata lumea si ca in urmatoarele zile sa se rezolve ceva", a mai adaugat atacantul.

"Concret, nu stiu daca am vreo oferta, insa stiu ca sunt discutii si de asta sper ca si conducerea sa-mi dea drumul, sa fiu inteles, pentru ca este momentul meu. Sunt un jucator tanar si mi-as dori sa fac acest pas intr-un campionat puternic, sa cresc din ce in ce mai mult. Exclud din start un transfer la o alta echipa din Liga I, in campionatul Romaniei Dinamo este clubul meu, unde am crescut, unde o sa am tot timpul sufletul", a concluzionat Marius Alexe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.