Noul antrenor al clubului Dinamo Bucuresti, Gheorghe Multescu, a fost prezentat oficial, vineri, de conducerea formatiei din Stefan cel Mare.

Tehnicianul a afirmat ca principalul sau obiectiv pentru noul sezon este clasarea pe unul din primele patru locuri din clasamentul Ligii 1.

"E o perioada grea acum. Imi aduc aminte ca in trecut se spunea ca un ciclu pentru formarea unei echipe tine patru ani. Acum nu se mai poate asa ceva. Suntem in secolul vitezei si totul trebuie facut in paralel. Si transferuri, si pregatire, si cristalizarea echipei, si rezultate. Este o provocare pentru mine. Vom avea foarte mult de munca si ce vreau eu sa realizez e sa fac echipa sa functioneze. Obiectivul l-am spus deja: locurile 1-5, dar nu mai jos de locul sapte pentru tur si locurile 1-4 pentru retur", a declarat Multescu, potrivit prosport.ro.

Tehnicianul considera ca Dinamo va putea cuceri titlul daca va avea parte de un lot valoros.

"De ce sa nu castigam campionatul? Depinde cum reusim noi sa acoperim valoric lotul. Ar trebui sa realizam asta macar pana in iarna pentru a putea aborda returul asa cum trebuie. (...) Dinamo nu isi poate pierde identitatea, e un brand prea mare. Ati vazut ca suporterii au venit la meciuri si cand jocul nu a mers cum trebuia", a mai adaugat Gheorghe Multescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.