Formatia Petrolul Ploiesti a castigat Cupa Romaniei-Timisoreana pentru a treia oara in istorie, dupa ce a invins, sambata, pe Arena Nationala, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa CFR Cluj, in finala competitiei.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Bokila, in minutul 8, cand a profitat de o greseala din apararea echipei clujene si a inscris cu un sut la coltul lung, scrie MEDIAFAX.

Petrolul Ploiesti: Hamutovski - Alcenat, Hoban, Yamissi, Guilherme - Mustivar, Mojica (Romario '83) - Boudjemaa (Achim '90+2), Hamza, Grozav (Morar '72) - Bokila. Antrenor: Cosmin Contra
CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Camora - Muresan, Sare - Rui Pedro, Diogo Valente (Kapetanos '61), Deac (Weldon '81) - Maah. Antrenor: Eugen Trica

Cartonase galbene: Alcenat '20, Mojica '43, Bokila '45+2, Hamza '90+4 / Muresan '45+1, Rui Pedro '59, Cadu '80

Meciul a fost arbitrat de Cristian Balaj, ajutatla cele doua linii de Aurel Onita si Valentin Avram. Rezerva a fost George Radulescu. Asistenti suplimentari au fost Alexandru Tudor si Istvan Kovacs, iar Sebastian Gheorghe a fost rezerva.

Antrenorul echipei Petrolul, Cosmin Contra, suspendat dupa incidentele de la meciul cu Gaz Metan Medias, a urmarit partida din tribuna. La meci au fost prezenti si componentii echipei nationale a Romaniei in frunte cu selectionerul Victor Piturca, dar si jucatorii reprezentativei de tineret.


Citeste si:
CS Dinamo Bucureşti a câştigat Cupa României la handbal masculin
CS Dinamo Bucureşti a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.