Seful galeriei Stelei, Gheorghe Mustata, si doi nepoti ai sai au fost arestati pentru tentativa de omor, dupa ce, in conflictul din noaptea de miercuri spre joi din sectorul 4, un barbat a fost injunghiat, se arata in referatul procurorilor cu propunerea masurii preventive.

Liderul galeriei echipei Steaua Bucuresti, Gheorghe Mustata, care fusese retinut joi dupa de, impreuna cu doi nepoti ai sai, ar fi batut mai multe persoane, a fost arestat pentru 29 de zile, printr-o decizie luata vineri de Tribunalul Bucuresti.

"In jurul orei 2.45, Gheorghe Mustata impreuna cu Doru Gabriel Mustata Stefan Cristian Mustata, Marian Florin Buboia, Andrei Tiberius Dumitru, Marian Daniel Covaci si alte persoane au patruns, fara drept, in imobilul din Bucuresti, str. Stoian sector 4, Bucuresti, unde, folosind obiecte contondente si arme albe, au agresat locatarii, ocazie cu care Mustata Gheorghe si Mustata Doru Gabriel l-au injunghiat, folosind cutite, pe M G, provocandu-i mai multe leziuni grave ce au necesitat internarea de urgenta in spital", se arata in referatul intocmit de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.