Tehnicianul formatiei ucrainiene Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a vorbit despre reteta succesului echipei pe care o antreneaza si despre importanta lui Laurentiu Reghecampf pentru performantele Stelei.

"Performanta nu are legatura cu banii investiti. La noi se investeste mult, dar prost. In Ucraina sunt oameni care au facut bani si care investesc in domeniul social si in sport. Sahtior a vandut mai mult decat a cumparat. A avut o filosofie de a creste jucatori de 17-18 ani, pe care acum ii revinde pe sume uriase.Asa se face plusvaloare, cu munca, nu cu bani", a declarat Lucescu, potrivit dolce-sport.ro.

Antrenorul a afirmat ca in viata unei echipe sunt momente de crestere si momente de scadere.

"Sunt momente de crestere si de scadere in viata unei echipe, sunt cicluri. Pesemne ca Dinamo nu a gasit cei mai buni oameni sa conduca. Steaua s-a chinuit sa aiba un antrenor, pentru ca antrenorul este foarte important, iar Reghecampf a fost cel care a schimbat complet istoria Stelei. Dinamo isi cauta si ea omul potrivit pentru a reusi sa faca aceeasi performanta", a mai adaugat Mircea Lucescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.