Fostul premier Adrian Nastase, cunoscut simpatizant al echipei Dinamo, spune ca s-ar fi bucurat ca Gigi Becali sa nu ajunga in penitenciar si apreciaza ca Steaua Bucuresti isi va pierde o parte din forta din acest motiv.

"Imi pare rau de ce i se intampla lui Gigi Becali. Consider ca in felul acesta Steaua isi va pierde o parte din forta. Nu ii pot da sfaturi lui Gigi Becali, m-as fi bucurat sa nu ajunga in penitenciar. Nu stiu felul in care s-ar putea adapta. Sper sa treaca cu bine de aceasta incercare", a declarat Adrian Nastase, care a fost prezent la sarbatorirea a 65 de ani de la infiintarea CS Dinamo, transmite MEDIAFAX.

In 20 iunie 2012, Adrian Nastase a fost condamnat definitiv, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul calitatii", in care a fost acuzat in legatura cu strangerea de fonduri pentru campania electorala din 2004, cand a candidat pentru Presedintie din partea PSD. La 18 martie 2013, Nastase a fost eliberat din penitenciar, dupa ce Tribunalul Bucuresti i-a admis cererea de eliberare conditionata.

CS Dinamo a sarbatorit, joi, 65 de ani de la infiintarea clubului si a inaugurat Sala Polivalenta din cadrul Complexului Sportiv din Soseaua Stefan cel Mare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.