Steaua a incheiat editia actuala a Ligii 1 cu o victorie de rasunet impotriva celor de la FC Brasov, scor 4-0, si a sarbatorit alaturi de fani castigarea primului titlu de campioana dupa sapte ani.

Golurile formatiei antrenate de Laurentiu Reghecampf au for marcate de Raul Rusescu ('2), Lukasz Skukala ('7), Stefan Nikolic ('56) si Adi Popa ('88).

1-0: Rusescu primeste o pasa de la Cristi Tanase si marcheaza cu un sut de la 12 metri
2-0: Bourceanu bate un corner de pe partea dreapta, balonul ajunge la Szukala, iar fundasul marcheaza cu capul
3-0: Nikolic marcheaza cu capul de la 10 metri din centrarea lui Georgievski
4-0: Tanase lobeaza mingea peste portarul brasovenilor, iar Popa pune capul si trimite balonul in poarta.

Dupa finalul partidei, membrii staff-ului tehnic si jucatorii formatiei ros-albastre au primit medaliile si tricourile de campioni de la Valentin Alexandru, secretarul general al LPF, iar capitanul Alexandru Bourceanu a ridicat trofeul Ligii 1 in uralele fanilor stelisti.

Ulterior, jucatorii Stelei au sarbatorit castigarea campionatului in Piata Constitutiei alaturi de suporteri. Fotbalistii au parcurs drumul de la Arena Nationala pana la Parlament cu un autocar descoperit.

Jucatorii campioanei Romaniei au plecat din Piata Constitutiei dupa ce au sarbatorit, timp de 30 de minute, alaturi de cei 5000 de fani prezenti, cu focuri de artificii si sampanie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.