Dupa 10 ani petrecuti la Sahtior Donetk, fundasul Razvan Rat a decis ca este momentul sa incerce o noua experienta si a semnat cu formatia engleza West Ham.

Jucatorul a afirmat ca este foarte bucuros ca a ajuns in Premier League si isi doreste sa devina un jucator de baza la echipa londoneza.

"Sunt trei luni de cand suntem in discutii cu West Ham si sunt foarte bucuros ca am ajuns in campionatul Angliei pe care eu il consider cel mai puternic din Europa. Important pentru mine este sa imi fac treaba si sa nu dezamagesc. Vreau sa fiu un om de baza la West Ham, ceea ce cred ca se va si intampla pentru ca imi doresc foarte mult acest lucru", a declarat Rat la Sport.ro.

Razvan Rat a precizat ca clubul francez Olympique Marseille s-a interesat de un transfer inca din iarna, dar Sahtior Donetk nu a dorit sa ii dea drumul.

"Olympique Marseille m-a vrut foarte tare in iarna, apoi interesul lor a reaparut acum, dar nu cu aceeasi intensitate. In iarna cei de la Marseille au insistat pana in ultimul moment, presedintele lor a discutat si cu Mircea Lucescu si a incercat sa ma transfere. Insa la acel moment era foarte mare nevoie de mine la Sahtior pentru ca urmau partidele cu Borussia Dortmund din Liga Campionilor si nu au vrut sa ma lase sa plec", a mai adaugat fundasul roman, potrivit mediafax.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.