Fostul presedinte al Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, a declarat, luni, ca are incredere in justitie "suta la suta", subliniind ca este nevinovat si ca este convins ca "in finalul finalurilor acest lucru se va demonstra".
"Nu am cunostinte juridice si nu pot spune daca e bine sau daca e rau, dar sunt nevinovat si sunt convins ca in finalul finalurilor acest lucru se va demonstra. Din dosarul meu nu reiese ca sunt vinovat. Am incredere in justitie suta la suta. Procesul va continua si rezist in continuare, mai ales ca ma stiu nevinovat. As fi fost tracasat daca se lua o decizie mai drastica, dar am primit trei ani cu suspendare. Daca eram vinovat ma condamnau din prima, dar asa, probabil pentru ceva probleme in acte, nu le-as spune neregularitati, instanta a decis sa nu imi dea cu executare", a declarat Padureanu pentru MEDIAFAX.

Instanta suprema a decis luni sa trimita dosarul transferurilor de jucatori pentru rejudecare la Curtea de Apel Bucuresti, instanta care in noiembrie 2012 a dispus pedepse intre trei si opt ani de inchisoare cu executare sau cu suspendare pentru cei opt oameni de fotbal judecati pentru inselaciune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.