Fostul capital al echipei nationale de fotbal a Angliei, David Beckham, a anuntat ca se va retrage din fotbalul profesionist.

In varsta de 38 de ani, englezul a afirmat ca este momentul sa puna ghetele in cui.

"Le multumesc celor de la PSG pentru oferta de a mai juca un sezon, dar consider ca este momentul sa imi inchei cariera de jucator profesionist", a declarat Beckaham, potrivit bbc.co.uk.

De-a lungul carierei sale, mijlocasul a castigat 19 trofee, dintre care 10 titluri de campion, si este singurul jucator englez care a reusit performanta de a castiga titluri in patru tari diferite.

"Daca mi-ar fi spus cineva, cand eram mic, ca voi juca si castiga trofee pentru Manchester United, voi fi capitan al nationalei tarii mele in peste 100 de partide si voi imbraca tricoul celor mai mari echipe din lume, as fi spus ca este doar un vis", a mai adaugat David Beckham.

Jucatorul englez a evoluat pentru Manchester United (395 meciuri, 85 goluri), Real Madrid (115 jocuri, 20 goluri), LA Galaxy (118 jocuri, 20 goluri), AC Milan (33 jocuri, 2 goluri) si PSG (11 jocuri, 0 goluri).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.