Actionarul majoritar al formatiei Rapid Bucuresti, George Copos, a declarat, luni, ca avocatii clubului vor ataca la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne decizia de neacordare a licentei pentru sezonul viitor al Ligii 1.

"Din pacate, in Romania legea nu e lege. Legea insolventei este foarte clara si trebuia luata in considerare de Sistemul National de Licentiere. Am angajat o armata de avocati, cei mai buni din tara, acum se pregateste dosarul si vom deschide procesul la TAS. In doua-trei zile depunem toate actele", a declarat Copos, potrivit mediafax.ro.

Omul de afaceri a afirmat ca a renuntat la foarte multi bani pentru a salva clubul, iar acum lumea isi bate joc de Rapid.

"Noi am renuntat la 23 de milioane de euro cind am deschis procedura de insolventa numai pentru a salva clubul, iar acum ne este refuzata licenta. Nu se poate, isi bat joc de acest club. Noi avem planul de reorganizare aprobat de Adunarea Generala a Creditorilor si asteptam sa fie confirmat de tribunal. Gloria Bistrita a deschis dupa noi procedura de insolveta, dar are deja planul confirmat de instanta", a mai adaugat George Copos.

Citeste si: Rapid, exilata in Liga 2! Formatia bucuresteana va fi retrogradata


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.