Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Georgian Enache, a declarat, vineri, ca au fost duse la politie cinci persoane, pentru folosirea de materiale pirotehnice la derby-ul Dinamo-Steaua, si acestea risca pedepse de pana la cinci ani de inchisoare.
"Deocamdata au fost identificate cinci persoane, care au fost conduse la sectia de politie pentru folosirea de materiale pirotehnice in incinta arenei, fapta considerata infractiune si risca pedepse de pana la cinci ani de inchisoare. De asemenea, clubul organizator si firma de paza vor fi sanctionate pentru ca nu au luat masurile necesare pentru evitarea incidentelor si pentru control corporal deficitar al suporterilor", a declarat Enache pentru MEDIAFAX.

Steaua a invins, vineri, pe Arena Nationala, cu scorul de 2-0 (1-0), formatia Dinamo, in derby-ul etapei a XXXI-a a Ligii I, golurile fiind marcate de Mansaly Boubacar, in proprie poarta, in minutul 13, si de Cristian Tanase, in minutul 70.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.