Pugilistul Lucian Bute, care a fost operat, joi, la bratul stang, a declarat, ca va reincepe antrenamentele in luna august daca recuperarea decurge normal, existand sanse ca la 7 decembrie sa lupte cu Jean Pascal.
"Doctorul m-a asigurat ca a fost o operatie reusita. Va trebui sa urmez un program de recuperare foarte strict, lucru foarte important pentru viitorul meu in box. Daca recuperarea decurge normal, in luna august as putea sa reincep antrenamentele si astfel sunt sanse mari ca la 7 decembrie sa aiba loc meciul cu Pascal. Imi pare rau ca aceasta accidentare a dus la amanarea meciului, dar sunt increzator ca voi reveni in ring mult mai puternic psihic si fizic. Multumesc fanilor care au fost si sunt alaturi de mine", a spus Bute.

Operatia a fost efectuata la "Palms Wellington Surgical Center" in Palm Beach, de catre Veronica Pedro, medic ortoped specializat in probleme la maini. A fost cea de-a saptea operatie efectuata in ziua respectiva. Interventia a durat 40 de minute, iar Lucian Bute a fost anesteziat total, scrie mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.