Antrenorul clubului Dinamo Bucuresti, Cornel Talnar, a declarat ca nu are niciun fel de surprize pregatite pentru Steaua si ca va fi greu ca echipa sa sa obtina un rezultat favorabil.

"Nu am niciun fel de surprize pentru adversari, noi suntem cei care suntem. Sper ca aceia care vor intra pe teren sa compenseze lipsa celor care din pacate nu pot sa joace. De data aceasta lucrurile stau mult mai prost pentru noi, Steaua are un lot complet, competitiv. Au jucat ultimul meci cu echipa a doua, pregatesc meciul serios. Nu se pune problema sa vina cu rezervele, si pentru ei e un derby, sunt convins ca vor juca cu prima echipa. Derby-ul este derby, chiar daca Steaua este campioana. La lotul pe care il avem va fi foarte greu sa obtinem un rezultat favorabil. Dar eu cred in baietii mei, au aratat ca pot in acest retur. Sunt convins ca maine seara vor da totul pe teren. Sigur ca putem si invinge, intr-un derby se poate intampla orice. De ce sa nu se poata? Intr-un derby nu se mai tine cont de valoarea in sine, castiga cine e mai ambitios. Cum se castiga un derby? Trebuie sa mori pe teren", a declarat Talnar, potrivit mediafax.ro.

Tehnicianul spera ca jucatorii sai sa poata oferi o bucurie suporterilor dinamovisti.

"Un meci Dinamo - Steaua, indiferent de locul pe care se afla este un derby. Aici lucrurile se vor simplifica foarte mult, va fi un meci de care pe care, cei care se vor concentra mai bine vor avea castig de cauza. Sper sa fim noi aceia. Nu s-a vorbit de nicio prima pentru acest meci. Ei si-au facut serbarea, au baut sampania, pe noi ne intereseaza sa castigam pentru noi, nu avem ce sa le stricam. Pentru mine cel mai important ar fi sa aducem o bucurie suporterilor. Sunt convins ca publicul va fi cu mult peste ceea ce se va intampla pe teren. A demonstrat-o de atatea ori si tin sa le multumesc. Sunt cel mai fericit ca am reusit sa-i aducem din nou la stadion", a mai adaugat Cornel Talnar.

Meciul Dinamo - Steaua, din cadrul etapei a XXXI-a a Ligii 1, se va disputa vineri, de la ora 21:00, pe Arena Nationala.

Citeste si:
VIDEO Polițist de la Rutieră, lovit cu o piatră în cap, în timpul...
VIDEO Polițist de la Rutieră,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.