Antrenorul clubului ucrainean Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, considera ca Sir Alex Ferguson nu va sta prea mult timp departe de terenul de fotbal.

"S-a intamplat ceva acolo de a renuntat, dar eu cred ca va sta un an acasa si se va intoarce. Nu cred ca va sta departe de terenul de fotbal. Sa vedem ce explicatii dau conducatorii. Poate voia sa se retraga in plina glorie, poate l-a deranjat parcursul in Liga Campionilor, se pare ca l-a pacalit din nou Mourinho. Trebuie aplaudat pentru iesirea din scena. Nu cred ca a fost vorba de o problema de sanatate, nu s-a lasat de inteles asa ceva. E greu de spus", a declarat Lucescu, potrivit dolce-sport.ro.

De asemenea, antrenorul sustine ca este greu sa conduci o echipa timp de mai multi ani.

"E o pierdere pentru multi, mai ales pentru antrenori. E un punct de referinta, sa vezi pe cineva ca poate reconstrui generatii la aceeasi echipa. Majoritatea antrenorilor trec de la o echipa la alta, greu este sa ramai si sa gasesti permanent solutii noi pentru a fi invingatori, iar el a gasit intotdeauna", a mai adaugat Mircea Lucescu.

Citeste si: Sfarsitul unei epoci: Alex Ferguson paraseste Manchester United


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.