Finala Ligii Campionilor se va disputa la 25 mai, pe stadionul Wembley din Londra, doua echipe germane urmand sa lupte pentru trofeu pentru prima oara in istoria competitiei: Borussia Dortmund si Bayern Munchen.

Borussia Dortmund a acces in finala pentru a doua oara in istorie, prima oara, in 1997, impunandu-se in fata formatiei italiene Juventus Torino.

Formatia germana Borussia Dortmund s-a calificat in finala Ligii Campionilor pentru a doua oara in istorie, dupa ce a trecut, cu scorul general de 4-3, de echipa spaniola Real Madrid, in semifinalele competitiei.

Echipa germana Bayern Munchen s-a calificat pentru a doua oara consecutiv in finala Ligii Campionilor, dupa ce a invins, cu scorul general de 7-0, formatia spaniola FC Barcelona, in semifinalele competitiei. Aceasta va fi a patra finala intre echipe din aceeasi tara, dupa Real Madrid - FC Valencia (2000), AC Milan - Juventus Torino (2003) si Manchester United - Chelsea Londra (2008).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.