Echipa Manchester United a castigat al 20-lea titlu de campioana a Angliei, dupa ce a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (3-0), formatia Aston Villa, in ultimul meci al etapei a XXXIV-a.

Golurile invingatorilor au fost marcate de Van Persie, in minutele 2, 13 si 33, informeaza The Sun.

Antrenorul echipei Manchester United, Alex Ferguson, a declarat, luni seara, dupa ce formatia sa a castigat al 20-lea titlu de campioana, ca este incantat de acest trofeu si a precizat ca este uimit de constanta elevilor sai.

"Sunt incantat de acest titlu pentru jucatori, pentru mine, pentru membrii conducerii si pentru suporteri. S-a vorbit foarte mult despre titlul pierdut in sezonul trecut in ultimele secunde, dar daca facem bilantul ultimilor 20 de ani constanta noastra este uimitoare. Jucatorii au fost concentrati pe durata intregului sezon si au raspuns pozitiv provocarii lansate in sezonul trecut de Manchester City", a spus Ferguson, citat de MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.