Laurentiu Reghecampf este atacat din toate partile dupa ce l-a criticat pe selectionerul Victor Piturca pentru declaratiile acestuia la adresa jucatorilor Stelei.

Fostul antrenor al ros-albastrilor, Mihai Stoichita, considera ca Reghecampf ar trebui sa evite conflictele si sa accepte criticile.

"Reghecampf sa-si vada de treaba lui si sa nu mai raspunda la toata lumea. Nu a inventat el fotbalul. In ultima vreme a intrat in multe conflicte, trebuie sa acceptam sa fim si criticati. El este un baiat linistit, asa ca trebuie sa evite sa mai raspunda atacurilor. Piturca are dreptul sa-si critice jucatorii, poate sa spuna ce vrea, pentru ca este antrenorul echipei nationale", a declarat Stoichita pentru Digi Sport.

De asemenea, tehnicianul nu intelege de ce Mihai Stoica a fost suspendat cinci luni, in urma incidentelor de la partida Rapid - Steaua.

"Nu pot sa pricep de ce Mihai Stoica a fost suspendat. Astept si eu motivarea acestei suspendari, altfel nu pot comenta. Poate MM a vrut sa vada mai de aproape meciul cu scaunul acela pe care l-a avut in mana", a mai adaugat Mihai Stoichita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.