Sport 17 Aprilie 2013 11:05
Asociatia New York Road Runners, care organizeaza maratonul din New York a deplans "ziua tragica din Boston" de luni si a afirmat ca siguranta atletilor "este si va fi intotdeauna principala (sa) prioritate", potrivit unui comunicat publicat marti, relateaza AFP.

"Toate gandurile si rugaciunile noastre merg catre victimele atacurilor de la maratonul din Boston si catre familiile acestora" dar si catre "atletii, spectatorii, voluntarii si angajatii asociatiei atletice din Boston", a afirmat organizatia intr-un comunicat, transmite MEDIAFAX.

"Maratoanele scot ce e mai bun din spiritul uman si ne unesc orasele", a adaugat organizatia, subliniind ca luni a fost o zi tragica pentru noi toti cei din comunitatea sportivilor de maraton".

"Securitatea si siguranta tuturor curselor organizate de New York Road Runners este si va fi intotdeauna principala noastra prioritate. Vom continua sa lucram impreuna cu administratia si politia din New York, atunci cand vom pregati urmatoarele evenimente", a incheiat asociatia.

Doua bombe au explodat luni la un interval de cateva secunde, in apropiere de linia de sosire a maratonului din Boston, provocand trei morti si 176 de raniti.

Maratonul din New York a fost anulat in toamna trecuta din cauza uraganului Sandy, care a afectat puternic "Big Apple" si imprejurimile sale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.