Dinamo a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputata pe Arena Nationala in compania celor de la Universitatea Cluj. Ardelenii continua seria de meciuri fara infrangere din acest an, fiind chiar aproape de o victorie in fata alb-rosilor. Tony a deschis scorul pentru clujeni in repriza a doua, Musat restabilind egalitatea dupa cateva minute.

Dinamovistii s-au adunat in numar destul de mare pe Arena Nationala pentru a-si vedea favoritii in partida cu ”prietena” Universitatea Cluj. Ardelenii nu s-au deplasat insa la Bucuresti cu ganduri tocmai amicale, pozitia 12 din clasament si problemele financiare facandu-i pe clujeni sa renunte la orice amicitii in lupta pentru supravietuirea in Liga 1.

Meciul a fost unul extrem de alert, cu faze disputate in viteza in ambele jumatati de teren, mai incisivi in joc in prima repriza dovedindu-se elevii lui Cornel Talnar. Steliano Filip a semnat prima mare ocazie de gol a cainilor rosii in minutul 13, finalul primei reprize aducand doua mari sanse ratate de Constantin Nica.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.