Dupa declaratiile spumoase ale lui Victor Piturca din conferinta de presa de marti, Dumitru Dragomir a dat replica in obisnuita conferinta saptamanala de la LPF.

Seful Ligii considera ca Piturca a organizat conferinta de presa doar ca sa plateasca niste polite, nu si pentru a oferi explicatii despre echipa nationala, ceea ce era de fapt tema centrala a conferintei de presa de marti de la Casa Fotbalului.

"Mai bine lua o fondanta in gura, ca numai prostii a spus. El a vorbit doar despre lucruri abstracte, dar despre echipa nationala a uitat sa spuna. A venit si a vorbit de mine, de Cornel Dinu, de Mutu, de costume de comunisti, dar nu si de echipa nationala", a spus Dragomir despre conferinta selectionerului.

"Show-ul de ieri a fost o bataie de joc la adresa Federatiei Romane de Fotbal. Nu ma ambalez. Nu vreau sa plece Piturca decat daca nu are performante. Daca are performante eu o sa fiu primul care sa recunoasca acest lucru. Nu am eu nimic personal cu el. Ma doare la cozorocul de la palarie de Piturca. Pe Piturca eu l-am bagat in fotbalul mare pe vremea cand nici nu avea tenesi in picioare", a continuat Dragomir.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.