Dupa ce selectionerul Victor Piturca a declarat, marti, ca Adrian Mutu a plans si i-a rugat pe membrii staff-ului echipei nationale sa ii mai acorde o sansa dupa ce acesta nu a respectat programul de pregatire, atacantul lui Ajaccio a prezentat propria sa versiune a intamplarii.

Mutu este de acord cu afirmatiile lui Victor Piturca, dar declara ca nu a plans niciodata in fata staff-ului.

"Sa o luam punctual... Am stabilit cu domnul Piturca un program de pregatire separat pentru mine. Apoi, am intarziat putin la Mogosoaia si, asa cum e normal, mi-am cerut scuze pentru acest lucru. Pana aici totul este adevarat. Dar asta cu plansul e o inventie! Ca barbat, inteleg orgoliile fiecaruia, dar nu pot accepta decat adevarul", a declarat Mutu, potrivit libertatea.ro.

De asemenea, jucatorul formatiei AC Ajaccio a afirmat ca, daca va fi chemat, va veni cu placere sa joace pentru echipa nationala a Romaniei.

"Cat despre o presupusa neconvocare a mea in viitor, nu vreau sa discut nimic. Imi voi face treaba la echipa de club cat pot de bine, iar daca voi fi chemat, voi veni cu placere sa joc pentru Romania. Intotdeauna am facut-o cu inima", a mai adaugat Adrian Mutu.

Citeste si: Piturca, despre Adrian Mutu: A plans si si-a cerut scuze


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.