Victor Piturca a dezvaluit marti, in conferinta de presa de la Casa Fotbalului, ca Adrian Mutu a intrat in teren la meciul cu Ungaria doar dupa ce a plans si si-a cerut scuze in fata selectionerului.

Piturca a declarat ca nu a vrut initial sa-l convoace pe Mutu pentru cele doua meciuri cu Ungaria si Olanda, dar ca s-a razgandit doar dupa ce a primit asigurari ca fotbalistul lui Ajaccio va respecta programul impus.

"Initial nu am vrut sa-l convoc pe Mutu, deoarece am considerat ca nu este pregatit din punct de vedere fizic. Dar a jucat cu Marseille si am decis sa-l chem. I-am facut un program, am vorbit cu el la telefon, i-am zis sa vina in cantonament la 12 si el a venit la 2 si un sfert. El era distrus, a si plans la un moment dat. La ora 5 cand trebuia sa iesim la antrenament a venit la mine in camera si si-a cerut scuze si am decis sa ramana la lot", a povestit Piturca.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.