Dinamo s-a impus in fata locului secund din Liga 1, scor 1-0, inscriindu-se astfel cu sanse la ocuparea unui loc de Europa League la finele acestui sezon competitional.

Unicul gol al intalnirii a purtat semnatura golgeterului Marius Alexe, care a facut diferenta intr-o intalnire in care giurgiuvenii au adus aminte de echipa care pierdea fara drept de apel in fata Stelei (2-0 in etapa a XIX-a).

Inceputul partidei dintre Dinamo si Astra Giurgiu a fost marcat de sarbatorirea lui Ionel Danciulescu, ajuns intre timp la cel de-al 501-lea meci pe prima scena a fotbalului romanesc. A urmat mai apoi un moment de reculegere in memoria fostului conducator dinamovist Vasile Ianul, in timp ce oaspetii il echipau pe George Florescu pentru prima data in tricoul Astrei.

Strict fotbalistic vorbind, primul sut pe spatiul portii lui Silviu Lung jr. a adus si deschiderea scorului. Experienta si-a spus din nou cuvantul, iar Astra, vizibil timorata in meciurile cu miza (vezi meciul din deplasare cu Steaua), a clacat la mijlocul primei parti, cand Alexandru Curtean a facut franjuri defensiva lui Valentin Sinescu si i-a pasat lui Marius Alexe in marginea careului mic, care avea sa trimita in plasa printr-un sut din intoarcere.

Citeste articolul complet pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.