Rapid a castigat meciul de pe teren propriu, scor 2-0, in fata gorjenilor de la Pandurii, obtinand astfel cea de-a doua victorie in 2013.

Rezultat obtinut pe fondul unei prestatii excelente a giulestenilor, care au marcat prin Nicolae Grigore si Alexandru Coman, ambele goluri din pasa lui Mihai Roman, aflat sub radarului scouterilor de la Malaga si Toulouse.

Inceputul meciului a gasit-o pe Rapid in atac, cu Daniel Pancu reluand din plonjon alaturi o minge venita din flancul drept. Atmosfera buna de joc a fost intretinuta de suturile lui Dan Nistor (11’) si, respectiv, Mihai Roman (13’), ambii imprecisi la finalizare.

La mijlocul primei reprize, Dan Nistor le-a oferit scouterilor de la Malaga si Toulouse, prezenti in tribunele din Giulesti, primul moment de magie. Cursa senzationala in marginea careului advers, cu Tavi Abrudan blocandu-l in cel de-al 13-lea ceas.

Citeste mai multe pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.