Invitat la emsisiunea Jocuri de Putere, Dumitru Dragomir a declarat ca o parte dintre jucatori au ajuns dimineata la hotel dupa esecul cu 0-4 in fata Olandei in preliminariile CM 2014.

Invitat la emisiunea Jocuri de putere, Dumitru Dragomir a declarat ca multi dintre jucatori au ajuns "abia dupa 7 dimineata" la hotel, fara a oferi alte detalii.

"Jucatorii au chefuit dupa meci pana dimineata, unii jucatori nu au ajuns nici la 07.00 dimineata. Am informatia de la un om din interior, e sigur. Publicul trebuie sa cunoasca, sa stie. Asta se intampla daca nu poti stapani echipa. Sunt doua motive pentru care jucatorii beau, necazul sau bucuria. Trebuie sa existe o limita, cineva sa-i tina in frau. Staful unde era? E o haita de oameni acolo, langa el, care sunt platiti", a declarat Dragomir, citat de realitatea.net.

Oficialul ligii, care ocupa si functia de prim-vicepresedinte al Federatiei Romane de Fotbal, a precizat ca la petrecere "au fost mai multi jucatori tineri, iar de la Steaua au fost vreo sase-sapte".

Seful LPF crede ca fara disciplina tricolorii nu au nicio sansa sa ajunga la Mondiale si s-a aratat contrariat ca astfel de acte de indisciplina ale fotbalistilor nu au fost facute publice de selectionerul Victor Piturca sau de altcineva din staff-ul FRF.

Citeste si: Mircea Sandu: Piturca ramane selectionerul Romaniei


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.