Selectionerul Turciei, Abdullah Avci, a declarat ca echipa sa nu va renunta la lupta pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2014, chiar daca sansele au scazut destul de mult dupa remiza inregistrata la Istanbul, marti seara, scor 1-1, cu Ungaria.
"Le multumesc jucatorilor mei, au incercat totul la meciul cu Ungaria. Am fi vrut sa invingem, dar nu ne-a iesit planul si sansele noastre au scazut. Mai avem sanse, chiar daca sunt foarte mici. Nu avem alta solutie decat aceea de a castiga toate cele patru meciuri ramase de jucat. Ne vom lupta pana la final. Daca acum am fi avut noua puncte, situatia ar fi fost diferita. Ne asteptam sa stam mult mai bine acum. In clasamentul actual se vede clar cat de valoros este chiar si un punct. Trebuia ca noi sa fim mai sus. Suntem o echipa mai buna calitativ decat Ungaria", a afirmat Avci, informeaza site-ul federatiei turce, tff.org.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.