Delegatia tricolora a ajuns duminica seara la Amsterdam pentru meciul pe care Romania il va sustine, marti de la ora 21:30, contra Olandei in preliminariile Cupei Mondiale.

Luni de la ora Romaniei 12:30 jucatorii pregatiti de Victor Piturca au programat antrenamentul oficial chiar pe Amsterdam ArenA, locul de disputare al meciului de marti seara. Primele 15 minute sunt deschise presei, iar dupa sedinta de pregatire va urmea conferinta de presa a selectionerului Piturca si a unui jucator din echipa.

In conditiile suspendarii lui Dorin Goian pentru cumul de cartonase galbene, Piturca va trebui sa modifice formula de start, acesta avand doua optiuni. Fie il va mentine pe Gabriel Tamas pe partea dreapta a apararii si va incepe in centru cu Florin Gardos de la Steaua, fie il va trece pe Tamas pe postul lui de baza in axul central, urmand a introduce un alt aparator de banda.

Meciul cu Olanda va fi arbitrat de englezul Mark Clattenburg, care nu a mai condus niciodata o partida a Romaniei.

Citeste articolul complet pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.