Sport 24 Martie 2013 12:45
Fosta glorie a echipei nationale a Romaniei, Gheorghe Hagi, a declarat ca un meci Ungaria - Romania este o partida ce se poate compara cu "eternul derby" al Ligii 1, Steaua - Dinamo.

"Un meci Ungaria - Romania este ca un derby! Ca un Steaua - Dinamo, daca vreti o comparatie! Dar totul trebuie sa ramana in limitele fair-play-ului. Pana la urma, vorbim despre o competitie sportiva si nu trebuie sa uitam acest lucru. Nu trebuie sa amestecam sportul cu altceva. Cand joci cu Ungaria, ca antrenor, n-ai de ce sa lucrezi prea mult la partea psihologica, pentru ca importanta meciului ii conduce pe jucatori, pe cei din staff, in directia potrivita", a declarat Hagi, potrivit prosport.ro.

De asemenea, fostul jucator este convins ca Ciprian Marica poate fi inlocuit cu succes de atacantii convocati de Victor Piturca pentru meciurile cu Ungaria si Olanda.

"Echipa se obisnuise cu Marica, dar ii avem pe Bogdan Stancu, pe Mutu, pe Rusescu. E bine ca selectionerul are alternative. Apoi, dupa meci, vom vedea cat de bune au fost si daca s-au ridicat la nivelul lui Marica. Dar optiuni sunt... nu de varf veritabil, de nouar, dar avem oameni carora le place golul, care au executii interesante in fata portii", a mai adaugat Gheorghe Hagi.

Echipa nationala a Romaniei va intalni Ungaria la 22 martie pe Stadionul Puskas Ferenc din Budapesta, in cadrul preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, iar pe 26 martie va juca, tot in deplasare, impotriva echipei nationale a Olandei, pe Amsterdam Arena.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.