Sport 19 Martie 2013 18:24
Mijlocasul celor de la VfB Stuttgart, Alexandru Maxim, a declarat, marti, ca echipa nationala a Romaniei poate castiga meciul de la Budapesta deoarece este mai valoroasa decat prima reprezentativa a Ungariei.

"Ca grup, ungurii formeaza o echipa puternica. Va trebui sa fim atenti la fiecare jucator in parte. Eu sunt de parere ca trebuie sa mergem increzatori la Budapesta. Putem obtine o victorie pentru ca echipa noastra este mai valoroasa, iar asta trebuie sa demonstram in teren", a declarat Maxim, potrivit prosport.ro.

Jucatorul roman nu considera ca o infrangere in meciului cu Ungaria va elimina Romania din cursa calificarii pentru CM 2014.

"Este cel mai important meci. Daca vrem sa ne calificam atunci este decisiv intr-o oarecare masura. Va trebui sa mergem cu o mentalitate pozitiva pentru ca este necesar sa obtinem un rezultat bun. Dar, chiar daca, Doamne-fereste, nu vom obtine un rezultat bun acolo, nu inseamna ca noi nu mai avem sanse la calificare. Personal, cred ca luam sase puncte in meciurile cu Ungaria si Olanda, dar si patru ar fi excelente", a mai adaugat Alexandru Maxim.

Echipa nationala a Romaniei va intalni Ungaria la 22 martie pe Stadionul Puskas Ferenc din Budapesta, in cadrul preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.