Selectionerul echipei nationale a Romaniei, Victor Piturca, a declarat ca Ungaria este dezavantajata de faptul ca meciul se va juca fara suporteri in tribune.

"Sansele sunt egale deoarece nu sunt suporteri in tribuna. Gazdele ar fi fost avantajate daca se juca cu spectatori. Ungurii dispun de o forta mare, noi suntem mai tehnici, dar vom vedea ce se va intampla in timpul jocului. Jucatorii ma vor asculta mai bine cand voi avea ceva sa le transmit de pe banca. Lotul este cel mai valoros pe care il puteam convoca. Sper ca jucatorii sa-si incarce bateriile pentru ca cei de la Steaua sunt putin obositi", a declarat Victor Piturca, potrivit prosport.ro.

De asemenea, selectionerul a afirmat ca echipa care va castiga acest meci va lua o optiune serioasa pentru ocuparea locului doi in grupa.

"Este o lupta pentru locul doi, cine va castiga va lua o optiune serioasa pentru ocuparea acestui loc", a mai adaugat Piturca.

Tehnicianul a vorbit si despre neconvocarea lui Daniel Niculae. Piturca a afirmat ca atacantul "stia clar" ca nu va face parte din lot.

"Niculae stia foarte clar ca nu va face parte din lot pentru aceste meciuri. El ar fi fost convocat doar daca se accidenta un alt atacant. Variantele de fundas dreapta sunt Tamas si Luchin", a concluzionat selectionerul Victor Piturca.

Echipa nationala a Romaniei va intalni Ungaria la 22 martie pe Stadionul Puskas Ferenc din Budapesta, in cadrul preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, iar pe 26 martie va juca, tot in deplasare, impotriva echipei nationale a Olandei, pe Amsterdam Arena.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.