Formatia antrenata de Laurentiu Reghecampf s-a impus in fata Vasluiului pe teren propriu, scor 1-0, in urma golului inscris de Alexandru Chipciu la sfarsitul primei reprize, apropiindu-se si mai mult de obiectivul propus in acest sezon, castigarea campionatului.

Vasluienii, pe de alta parte, au pierdut contactul cu ocupanta ultimului loc de pe podium, Pandurii Targu Jiu, de care ii despart sapte puncte.

Fara Viorel Hizo pe banca tehnica, inlocuit de Dorin Zotinca, Vasluiul s-a descurcat de minune in fata Stelei pret de 44 de minute, in care s-a aparat excelent si a incercat sa raspunda pe contraatac ori de cate ori i s-a oferit ocazia.

Dominarea teritoriala a stelistilor putea fi concretizata in minutul 12, cand Chipciu a fost la cativa centimetri distanta de a trimite in poarta lui Cerniauskas, revenit intre buturi dupa gafa de la Targu Jiu.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.