Formatia Steaua s-a intalnit joi seara cu echipa engleza Chelsea Londra, intr-o partida contand pentru mansa secunda a optimilor de finala ale Ligii Europa.

In meciul tur, disputat la Bucuresti, Steaua a castigat cu scorul de 1-0.

Au marcat: Mata '34, Terry '58, Torres '71 / Chiriches '45+1.

Cartonase galbene: Obi Mikel '70, A. Cole '80 / Bourceanu '49, Rapa '58.

Echipele de start

Chelsea Londra: Cech - Azpilicueta, David Luiz, Terry, A. Cole - Ramires, Obi Mikel - Hazard, Mata, Oscar - Fernando Torres. Antrenor: Rafael Benitez.

Steaua Bucuresti: Tatarusanu - Rapa, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Chipciu, Tanase - Rusescu. Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

Desfasurarea meciului

Meciul a inceput la ora 22:05 (ora Romaniei). Scorul a fost deschis in minutul 34 de catre Mata, dupa ce Pintilii a pierdut mingea la mijlocul terenului, iar englezii au contraatacat.

Steaua a recuperat handicapul in minutul 45, gratie unui gol marcat de Chiriches.

Scorul inainte de pauza: 1-1

Chelsea a preluat conducerea in repriza a doua cu un gol marcat de John Terry in minutul 58. Clubul englez si-a marit avansul fata de Steaua dupa ce Torres a marcat in minutul 71.

Cu scorul de 3-1, Chelsea era calificata in sferturile de finala ale Ligii Europa. In minutul 88 a avut ocazia sa marcheze din nou, dupa ce Bourceaunu il faulteaza pe Hazard si se acorda penalti. Ocazia este insa irosita de Torres, care a sutat spre poarta.

Scor final de meci: 3-1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.