MAE recomanda romanilor care vor sa mearga, joi, la meciul de fotbal Chelsea-Steaua de la Londra sa fie prudenti si sa evite insemnele, pancartele sau sloganurile care pot leza sentimentele britanicilor, precizand si ca intalnirea cu suporterii echipei adverse poate duce la ciocniri violente.

"Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani care doresc sa calatoreasca in Marea Britanie pentru a participa la meciul de fotbal Chelsea-Steaua Bucuresti, din cadrul mansei a doua din optimile de finala ale Europa League, sa manifeste prudenta pe intreaga durata a sejurului, intrucat intalnirea cu suporterii echipei adverse poate duce la ciocniri violente. Este recomandat sa se evite parcarea automobilelor in apropierea stadionului Stamford Bridge, locul unde se va desfasura meciul", se arata intr-un comunicat MAE remis MEDIAFAX.

Potrivit MAE, este indicat ca cetatenii romani sa evite arborarea de insemne, pancarte sau scandarea de sloganuri ce ar putea leza sentimentele cetatenilor britanici si sa respecte reglementarile de control si securitate impuse de autoritatile locale, pentru a evita aparitia unor eventuale situatii nedorite.

"Ministerul Afacerilor Externe atrage atentia cetatenilor romani care se deplaseaza pe teritoriul Marii Britanii sa respecte legislatia statului pe al carui teritoriu se afla si sa evite transportul de bagaje sau corespondenta apartinand altor persoane. In caz de necesitate, cetatenii romani pot contacta Ambasada Romaniei la Londra, respectiv Sectia Consulara", se mai arata in comunicatul MAE.

Steaua a invins, la 7 martie, pe Arena Nationala, cu scorul de 1-0 (1-0), detinatoarea trofeului Ligii Campionilor, echipa engleza Chelsea Londra, intr-un meci din prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Europa. Partida retur se va disputa joi, la Londra, de la ora 22.05.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.