Repetitie cu succes pentru ros-albastri inaintea mansei retur din Europa League cu Chelsea Londra, dupa victoria clara obtinuta in fieful nemtenilor, scor 4-3, ca urmare a golurilor inscrise de Bourceanu, Rocha, Pintilii si Tatu. Pentru Ceahlaul au punctat Adrian Gheorghiu, Golubovic (penalti) si Constantinescu.

Inceputul de partida a fost unul presarat de atacuri la baioneta ale liderului Ligii 1, care, dupa nici un sfert de ora consumat, se gasea in placuta postura de a avea un avantaj de doua goluri pe tabela.

Alex Bourceanu a deschis scorul dintr-o lovitura libera obtinuta de Adi Popa. Sut perfect din marginea careului, imposibil de contracarat pentru Lepmets (3’). Trei minute mai tarziu, Constantinescu l-a testat pe Ciprian Tatarusanu cu un sut din interiorul careului, pentru ca, in minutul 8, Adrian Gheorghiu sa restabileasca egalitatea in urma unui serviciu perfect al lui Stana. Preluare pe piept si sut splendid la firul ierbii pentru 1-1.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.