Oltchim Ramnicu Valcea a castigat sambata seara, in Liga Campionilor la Handbal, la sapte goluri diferenta in Ungaria, desi avea nevoie de o victorie cu doar doua goluri avans. Campioana Romaniei s-a impus cu 30-23 pe terenul celor de la Ferencvaros, echipa care n-a mai pierdut de doi ani si are prima sansa pentru calificarea in semifinale.

In fata unei sali arhipline, in care doar cateva sute de romani si-au facut loc pentru a sustine echipa campioana a Romaniei, Oltchim a avut de infruntat si atmosfera incendiara ostila, si o echipa puternica, dar si un arbitraj cel putin dubios al surorilor gemene Bonaventura.

Oltchim a avut un inceput timorat de meci, cu multe erori in defensiva, compensate insa printr-un atac mult mai bun. Bulatovic a dus in spate echipa din Ramnicu Valcea in prima repriza, Oltchim fiind salvata si de interventiile din poarta ale Paulei Ungureanu.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.