Sapte dintre cei opt oameni de fotbal inculpati in dosarul transferurilor de jucatori au aratat marti, la instanta suprema, ca vor da declaratii in faza judecarii recursului in acest caz, in vreme ce Ioan Becali le-a spus magistratilor ca se prevaleaza de dreptul la tacere.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a reluat, marti, judecarea recursului in acest dosar.

Potrivit MEDIAFAX, instanta le-a cerut celor opt sa precizeze daca vor sa dea declaratie, iar George Copos, Gigi Netoiu, Gheorghe Popescu, Mihai Stoica, Cristi Borcea si Victor Becali le-au aratat judecatorilor ca vor sa faca acest lucru in faza recursului.

La randul sau, Jean Padureanu a aratat ca ar dori sa dea o declaratie, insa nu la termenul de marti, din cauza unor probleme de sanatate.

Ioan Becali, in schimb, a spus ca se prevaleaza de dreptul la tacere si nu doreste sa dea nicio declaratie.

La randul sau, instanta a constatat ca la termenul de marti exista un viciu de procedura privind citarea uneia dintre parti, motiv pentru care a amanat din nou dezbaterile, pentru 16 aprilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.