FC Rapid va primi o amenda in valoare de 40.000 de lei din partea Jandarmeriei pentru ca a permis accesul unor persoane interzise pe stadioane sau avand asupra lor materiale pirotehnice la meciul cu Dinamo.

Pe timpul partidei de fotbal mai multi suporteri au folosit in exces materiale pirotehnice, pana in acest moment fiind identificate sase persoane, carora le-au fost intocmite acte de constatare sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere si folosire de articole pirotehnice. Cele sase persoane risca inchisoare de la doi la cinci ani si interzicerea accesului la competitiile sau jocurile sportive pe o perioada de la unul la trei ani.

Totodata, au mai fost aplicate sase sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 2.000 de lei pentru provocare si participare la scandal in locuri publice, scrie mediafax.

Firma de paza va fi sanctionata cu amenda in valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor stabilite de unitatea de jandarmi competenta teritorial cu ocazia aprobarii planului de actiune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.