Marian Rada a declarat, vineri, ca este in pericol de a nu putea sta pe banca tehnica a Rapidului, deoarece inca nu a semnat contractul de antrenor principal cu gruparea giulesteana.

"Astazi voi avea o intrevedere cu domnul Copos, pentru ca eu inca nu am semnat contractul de antrenor principal si este o problema. Eu am contract de antrenor secund, iar pana acum am avut o derogare ca sa pot sta pe banca, dar acum nu se mai poate si trebuie reglata aceasta situatie", a declarat Rada, potrivit prosport.ro.

"Daca nu semnez contractul, nu pot sta pe banca la meciul cu Dinamo. Trebuia sa se rezolve treaba asta demult. Astea sunt probleme mici, sunt aceleasi conditii (n.r. - contractuale). Probleme mai si importante sunt pe teren. Sper ca intalnirea cu domnul Copos sa decurga normal si sa existe respect fata de munca mea si a echipei", a mai adaugat antrenorul Rapidului.

Partida Rapid - Dinamo se va disputa, duminica, de la 20:30, pe stadionul "Giulesti - Valentin Stanescu" din Capitala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.